Udhëzime se si të blini mallra në taobao

✅ Përditësime2023 ⭐
✅ Numri i shkronjave1091 fjalë
✅ AutorëtVnhoi
✅ KonfirmimE konfirmuar
Vlerësoni artikujt

Taobao.com njihet si një nga Tregtia elektronike lider në Kinë. Njerëzit biznesi Ejani këtu për të zgjedhur të blini produkte për t'iu shërbyer nevojave tuaja dhe proceseve të biznesit. Megjithatë, jo të gjithë e dinë për të gjetur produkte cilësore dhe të lira nga furnizues me reputacion. Kështu që, vnhoi do t'ju udhëheqë si të blini në taobao.

Shiko tani Kategoritë : Programi . Kategoria përfshin 29 artikuj

Çfarë produktesh ofron Taobao?

Mallrat e shitura në taobao janë jashtëzakonisht të pasura dhe të larmishme. Përfshirë shumë artikuj, në të cilët Guangzhou është më i popullarizuari. Tregu elektronik Taobao punon sipas paradigmë C2C. Këtu, duke shitur një gamë të plotë artikujsh si kostume, çanta, këpucë, kozmetike, aksesorë mode, ... Sigurohuni që t'i përshtateni shumë objekteve të ndryshme. Të gjitha transaksionet janë publikuar histori për secilin produkt për të siguruar interesat e klient.

Çfarë produktesh ofron Taobao?

Çfarë produktesh ofron Taobao?

Si të blini mallra në taobao

Për të bërë një porosi në taobao, duhet të plotësohen kushtet e mëposhtme:

 • Keni një llogari të regjistruar në taobao,
 • Keni një llogari pagese paypal ose Alipay,
 • Ekziston një adresë dorëzimi në Kinë.

Ju mund të investoni në një kurs se si shesin me taobao.

 1. -% 29
  700 mijë VND
  499k
  Vetë-importoni mallra në faqet kineze të tregtisë elektronike (Taobao, 1688, Tmall) - Instruktor dotanvuong
 2. -% 44
  1599 mijë VND
  899k
  Blini Taobao/1688/Pinduoduo_Nuk ka nevojë ta dini kineze - Ligjërues Nguyen Thi Ngoc Tinh
 3. -% 81
  2999 mijë VND
  599.55k
  Importoni mallra kineze Taobao, Tmall, 1688 Nuk ka nevojë të dini kineze - Lektor Dong King

Këtu janë hapat që duhen ndjekur se si të blini mallra në taobao:

Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit taobao.com

Hapi 2: Kërko produkt

Klikoni në kutinë e kërkimit, shkruani artikullin që kërkoni dhe shtypni Enter. Sistemi i faqes në internet do të shfaqet një listë e produkteve që lidhen me fjalët kyçe që duhet të gjeni.

Çfarë hapash përfshin si të blini mallra në Tao?

Çfarë hapash përfshin si të blini mallra në Tao?

Hapi 3: Gjeni produkte me çmime të arsyeshme

Ka shumë dyqane të ndryshme në taobao. Dhe sigurisht që do të ketë një ndryshim çmimi për çdo produkt. I njëjti produkt ka të njëjtën cilësi, por çmimi është i ndryshëm, ndaj duhet të kërkoni me kujdes. Për të zgjedhur një dyqan që shet artikuj më të lirë.

Hapi 4: Zgjedhja e produktit

Kur shikoni një produkt të caktuar, duhet t'i kushtoni vëmendje informacionit dhe parametrave të tillë si çmimi i produktit, sasia, ngjyra, çmimi i transportit, etj.

Hapi 5: Zgjidhni një dyqan me reputacion

Ti duhet lexoni Rishikimet e blerësve për dyqanin pas çdo transaksioni e suksesshme. Merrni parasysh nivelin e shitjeve të mira, mesatare ose të dobëta, shikoni se si është renditja përpara se të blini.

Duhet të zgjidhni një dyqan me reputacion për të blerë mallra në taobao

Duhet të zgjidhni një dyqan me reputacion për të blerë mallra në taobao

Hapi 6: Pagesa dhe transporti

Kur blini, duhet të blini në të njëjtin dyqan sepse malli do të arrijë më shpejt pa vonesë. Si dhe kostoja e transportit është gjithashtu më e lirë se blerja e shumë dyqaneve të ndryshme.

Prandaj, duhet të hulumtoni me kujdes artikullin që dëshironi të blini dhe duhet të porosisni produkte me fotografi reale.

Pyetjet e bëra më shpesh

Keni një llogari të regjistruar në taobao, Keni një llogari pagese Paypal ose alipay, Keni një adresë transporti kinez.
Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit taobao.com Hapi 2: Kërkoni për produkte
Përkthe »